A CREATON a swisspor csoport részévé vált

Hírek

2024.03.05.

A CREATON South-East Europe Kft. fontos mérföldkőhöz érkezett: sikeresen lezárult a lengyelországi, magyarországi és ausztriai CREATON vállalatok akvizíciója.

2024. március 1-től a CREATON Polska sp. z o. o., a CREATON South-East Europe Kft. és a CREATON Steildach GmbH hivatalosan is a swisspor család részévé vált. Ez egy izgalmas új fejezet kezdetét jelenti számukra, és ami még fontosabb, partnereik számára is.

Ez nem csak egy egyszerű felvásárlás; ez a szakértelem, az innováció és a hagyományok egyesülése. A CREATON kerámia- és beton tetőcserepek gyártásában szerzett szakértelme egyesül a swisspor magas minőségű építőipari termékeinek sokszínű kínálatával. Ez a kibővült portfólió padlótól a mennyezetig, homlokzattól a tetőig páratlan minőséget és változatosságot ígér. A legmodernebb hőszigeteléstől a zöldtetőkön át a legkorszerűbb napelemes rendszerekig minden zökkenőmentesen elérhetővé vált, mindez egy kézből, egy vállalat alatt.

A swisspor egy svájci gyökerű családi vállalkozás, amely nemzetközi szinten tevékenykedik, és elkötelezett a fenntarthatóság és a minőség iránt. Több mint 4200 elhivatott szakemberrel – akik világszerte 32 helyszínen dolgoznak – élen jár az energiahatékony építőipari megoldások terén, és vezeti a fenntartható jövő felé vezető utat.

Forrás: CREATON South-East Europe Kft.