A kerámiatetők eleganciája – Tondach Black Collection

Hírek

2024.01.12.

A sötét tetőcserép nem csak elegáns, letisztult és modern, de kitűnő választás azoknak a szakembereknek vagy építtetőknek, akik a legújabb építési trendekhez igazodva választanák ki, vagy alakítanák át épületük tetejét. A Tondach Black Collection kínálatában elérhető a márka összes sötét színű kerámia tetőcserepe.

A tető nem csak az épület koronája, de nagyban meghatározza annak karakterét is. Napjaink építészeti trendje a sötét színű tető. Ez, mint minden divat, magában hordozza az egyhangúság, az egyediség elvesztésének a kockázatát. A Tondach termékkínálatában 10 sötét színű, különböző alakú, méretű és felületkezeléssel ellátott kerámia tetőcserép érhető el. Ezek formai változatossága lehetőséget biztosít arra, hogy az adott épület stílusához a leginkább illeszkedő tető valósuljon meg. A Tondach Black Collection-ben megtalálhatók tradicionális, íves vágású, ugyanakkor modern, a F.A. Porsche design stúdió által tervezett termékek is, a gránittól kezdve a titánon át egészen a bazalt, vagy mélyfekete színig. Szerencsére az elegancia mellett nem kell lemondani a kerámia nyújtotta időtálló minőségről sem.

Tartós szín egy életen át

A speciális FusionProtect felületkezelési technológia garantálja a különleges és időtálló szépséget. A szín a több mint 1000°C-os gyártási folyamat során válik eggyé a kerámiával.
Az Amadeus technológiánál alkalmazott üvegmázas felületvédelem különösen ellenállóvá teszi a cserepeket, és egyedülállóan sima felszínt biztosít. A fenti eljárásoknak köszönhetően a tető nem koszolódik, sav- és lúgálló lesz, ellenáll az UV sugaraknak. Kiemelkedő vízlepergető képessége segíti az öntisztulást, így a tető szép marad egy életen át.
A Tondach Black Collection egyedülálló lehetőséget kínál az építészeknek, kivitelezőknek és építtetőknek, hogy modern, elegáns és tartós tetőcserepeket választhassanak. Azok, akik értékelik a kerámia időtálló minőségét, biztosan megtalálják a számukra tökéletes megoldást ebben a „sötét válogatásban”.

A termékekről bővebben a gyártó oldalán olvashatnak.

Forrás: Wienerberger ZrT.