Átadták a Wienerberger kivitelezői programjának fődíját, egy Renault Master kisteherautót

Hírek

2022.06.08.

2022. május 25-én átadták a Wienerberger 2021 áprilisában kiírt lojalitásprogramjának fődíját, egy új Renault Master duplakabinos, platós kisteherautót. 

Wienerberger-kivitelezoi-program-fodij-auto-2-MATESZ

kép 1 / 2

A Wienerberger 2021 áprilisában írta ki – már hagyományosnak mondható – lojalitásprogramjának nyereményjátékát azon kivitelezőknek és tetőfedőknek, akik Porotherm téglákat, valamint Tondach termékeket használnak munkájuk során. A játékon több mint ezer magyar szakember vett részt, akik között negyedévente értékes műszaki cikkeket sorsoltak ki. A játék fődíja − együttműködésben a Renault Hungáriával − egy Renault Master duplakabinos, platós kisteherautó volt, amelynek sorsolására 2022. április 12-én került sor a Wienerberger székházában, közjegyző előtt.

A díjkiosztó ünnepségen Potos János, a Wienerberger Zrt. értékesítésért és marketingért felelős igazgatósági tagja adta át az autó kulcsát a szerencsés nyertesnek, a budakalászi CarNet Triplex Autószalonban.

A fődíjat Farkas Csaba ceglédi ács és tetőfedő vehette át az ünnepélyes díjátadón. A szakember elárulta, hogy 17 éve dolgozik Tondach termékekkel.

„Sokszor maguk az építkezők is ezt a márkát kérik, én pedig mindig ezt ajánlom számukra, mert bízom benne”

– nyilatkozta, és hozzátette: a minőség és a megbízói által adott pozitív visszajelzések mellett azért is a Tondach cserepet használja, mert könnyű és jó dolgozni vele.

„Önmagában jó terméket gyártani nem elég. Ha a jó terméket nem jól építik be, akkor az rosszá válhat a végfelhasználó szemében, rontva a brandet. Emiatt a jó termék mellé kiváló képzés és szakembergárda is kell, amire a Wienerberger mindig is nagy hangsúlyt fektetett. Nagyon fontos, hogy folyamatos kapcsolatot tartsunk fenn a hazai kkv-kkal, támogassuk őket információval, eszközökkel, hiszen ők építik be, ők használják a termékeink nagy részét.”

– fogalmazott Potos János. 

A lojalitásprogram a gyártó és a szakember számára is előnyös. A mesterember megkapja a szükséges ismeretet és eszközöket a munkájához, olyan kiváló minőségű termékkel dolgozhat, amit ismer, szeret és van hozzá szaktudása, mindez pedig biztonságot jelent a munkája során. Az ő visszajelzéseit ugyanakkor a vállalat tudja hasznosítani, hiszen a Wienerberger folyamatosan fejleszti termékeit és szolgáltatásait annak érdekében, hogy megfeleljen az építőipar területén megjelenő kihívásoknak, igényeknek. Ehhez pedig az első kézből kapott információk óriási segítséget jelentenek.

A Tondach lojalitásprogram nem ér véget a főnyeremény átadása után sem, a pontgyűjtés folytatódik tovább. A regisztrált szakemberek olyan feltöltött projektjeikért, ahol Tondach kerámia tetőcserepeket használtak, pontokat szerezhetnek, melyeket értékes és hasznos ajándékokra válthatnak be.

Az ünnepélyes átadóról videó is készült:

Forrás: Wienerberger zRt.