CREATON Tetőszépségverseny 2022

Hírek

2023.05.17.

A CREATON South-East Europe Kft. 2023. április 27-én tartotta a 13. CREATON Tetőszépségverseny ünnepélyes díjátadó gáláját.

A több mint tíz éves hagyománnyal rendelkező Tetőszépségversenyen a tetőfedő szakma kiválóságai pályázhattak legszebb munkáikkal, amelyek során CREATON tetőcserepeket és kiegészítőket használtak. Az elbírálás folyamata és szempontjai évek óta változatlanok: döntő fontosságú a tetőfedés kivitelezésének szakszerűsége (alátéthéjazat, fedés, gerinc- és hajlatképzés, átszellőzés, hófogás, tetőkiegészítők, stb.) mellett az épület, a tetőforma, valamint a kiválasztott és alkalmazott fedés összképe. A pályázatra sok, magas minőségű pályamunka érkezett, ezek közül 12 pályaművet terjesztettek fel az ÉMSZ Nívódíjára és 9 pályaművet díjaztak.

A nyertes pályaművek alkotói a 2023. április 27-én megrendezett díjátadó gálán vehették át jutalmukat.

Az egész napos rendezvény délelőttjén Szalkai-Szabó Zoltán kereskedelmi igazgató bemutatta a CREATON tetőfedőknek szóló, új applikációját, majd Galovszky Ferenc alkalmazástechnikai vezető tartott előadást a termékfejlesztésekről. A délutánt a Driving Camp pályáján megrendezett házi gokart versenyen tölthették a vendégek, ahol mindenki kipróbálhatta a száguldozás izgalmait. Az este folyamán a pályázat kulisszatitkaiba Dr. Tóth Elek DLA, a BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszékének címzetes egyetemi tanára és egyben a zsűri elnöke nyújtott betekintést.

A 2022-es CREATON Tetőszépségverseny díjazottjai:

I. helyezett: Tóth Árpád – Családi ház, Balatonfenyves
II. helyezett: Zsárik Ferenc – Szentháromság-templom, Ócsa
III. helyezett: Katona Szabolcs – Református templom, Gárdony

Különdíj: Baricza Krisztián – Családi ház, Gárdony
Különdíj: Kádár László – Családi ház, Gyömrő
Különdíj: Luter Tibor – Családi ház, Kiskutas
Különdíj: Matejkó József – Családi ház, Nyíregyháza, Nyíres
Különdíj: Tóth Árpád – Családi ház, Fonyód
Különdíj: Zsárik Ferenc – Irodaépület, Budapest

A CREATON SEE és a MATÉSZ a díjazottaknak és minden pályázónak ezúton is gratulál.

Forrás: CREATON South-East Europe Kft.