CREATON Tetőszépségverseny 2023

Hírek

2024.06.10.

A CREATON South-East Europe Kft. 2024. május 23-án tartotta a 14. CREATON Tetőszépségverseny ünnepélyes díjátadó gáláját Esztergomban.

A több mint tíz éves hagyománnyal rendelkező Tetőszépségversenyen a tetőfedő szakma kiválóságai pályázhattak legszebb munkáikkal, amelyek során CREATON tetőcserepeket és kiegészítőket használtak. Az elbírálás folyamata és szempontjai évek óta változatlanok: döntő fontosságú a tetőfedés kivitelezésének szakszerűsége (alátéthéjazat, fedés, gerinc- és hajlatképzés, átszellőzés, hófogás, tetőkiegészítők stb.) mellett az épület, a tetőforma, valamint a kiválasztott és alkalmazott fedés összképe. 

Az egésznapos program első részében Galovszky Ferenc, alkalmazástechnikai vezető tartott szakmai előadást a CREATON termékfejlesztéseiről, majd a résztvevők csapatokba verődve nyakukba vették Esztergomot egy játékos városnéző program keretein belül. 

Az esti díjátadó gálán Dr. Tóth Elek DLA, a BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszékének címzetes egyetemi tanára és egyben a zsűri elnöke nyújtott betekintést a pályázatok elbírálásának folyamatába. 

1_Tetoszepsegverseny_2023_2

kép 1 / 2

Tetőszépségverseny 2023

A 2023-as CREATON Tetőszépségverseny díjazottjai:

I. helyezett: Virág Zsolt – Családi ház, Hajdúszoboszló
II. helyezett: Becséri János – Családi ház, Székesfehérvár
III. helyezett: Huszár Gábor – Lakóépület, Budapest

3_Virag-Zsolt_1.helyezett

kép 1 / 3

Virág Zsolt 1. helyezett

Különdíjak: 

Belán Zsolt – Középület, Farmos
Tóth Géza – Kerti pavilon, Révfülöp
Huszár Gábor – Lakóépület, Alsóörs

6_Belan-Zsolt_Kulondij

kép 1 / 3

Belán Zsolt különdíj

A CREATON SEE és a MATÉSZ ezúton is gratulál a díjazottaknak és minden pályázónak.

Forrás: CREATON South-East Europe Kft.