2014 06 10

Építők Napja 2014

Nemzetgazdasági Minisztériumi elismerésben részesült Kató Aladár, a MATÉSZ elnöke és Vraskó Zsolt elnökségi tag

Az idén 64. alkalommal, 2014. június 6-án került sor az Építők Napja ünnepségre Budapesten, a Vasas Szakszervezet Székházának Dísztermében.

Ez alkalomból a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség (MÉASZ) által felterjesztett Kató Aladár, a TONDACH Magyarország Zrt. nyugalmazott vezérigazgatója részesült elismerésben, a tégla- és cserépipar szakmai érdekképviseletének érvényesítésében, valamint a hagyományosan összetartó téglás és cserepes szakma összefogásában végzett munkásságáért.

Vraskó Zsolt, a Leier Hungária Kft. Devecseri Téglagyárának igazgatója a MATÉSZ jelöltjeként kapott kitüntetést, a téglaiparban végzett kiemelkedő szakmai munkájáért.

Sey Pongrác elkötelezett társadalmi aktivistának szervező és irányító munkájáért a Szilikátipari Tudományos Egyesület Szilikátiparért Emlékérmet adományozott. A díjazottaknak ezúton is gratulálunk!

Az eseményről további információ az Építéstudományi Egyesület honlapjáról tölthető le ide kattintva. A MÉASZ-díjazottak teljes listája, a rendezvényről szóló összefoglaló, valamint további képek a MÉASZ honlapján olvashatók itt.