MATÉSZ-konferencia a 2018. évi Construmán

Hírek

2018.03.26.

A Magyar Téglás Szövetség „Komplex kihívások – minőség és sokoldalúság égetett kerámia építőanyagokkal” címmel szervez konferenciát 2018. április 13-án, 9:30 órától a CONSTRUMA-n (HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, A épület, II. galéria, 183-as konferenciaterem). A konferencián való részvételt a MÉK 1 továbbképzési ponttal ismeri el.
A konferenciára jelentkezők a Construma honlapján történő előzetes regisztráció után, valamint a szakkiállításra történő kedvezményes (4.800 Ft helyett 1.500 Ft-os) belépőjegy megvásárlásával vehetnek részt a konferencián. A regisztráció a lenti linkek egyikére kattintva, a regisztrációs formula kitöltésével végezhető el, majd a válasz e-mailben megérkező linkre kattintva online azonnal megvásárolható a kedvezményes belépőjegy. (A kinyomtatott mellékletnek az I.-III. fogadócsarnokok pénztárában történő felmutatásával a helyszínen is megvásárolható az 1.500 Ft-os belépőjegy.)

– regisztrációs link MÉK tagoknak
– regisztrációs link MMK tagoknak

– regisztrációs link nem kamarai tagoknak

A konferencia helyszíne (A pavilon, II. galéria, 183-as konferenciaterem) a legkönnyebben a 3-as kapu felől közelíthető meg. A konferenciaterem befogadóképessége korlátozott (80 fő), ezért a férőhelyek biztosítása érkezési sorrendben történik. A továbbképzési igazolások átvételére kizárólag közvetlenül a konferencia után, a helyszínen (a konferenciateremmel szemben lévő 154-es teremben) lesz lehetőség. A konferencia hivatalos anyaga a cikk alján, továbbá ide kattintva érhető el.

 

construma-logo-2018