Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat

Hírek

2022.07.12.

2022. június 1-én a Wienerberger Zrt. meghirdette a Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázatot, tetőfedők számára. A benyújtási határidő: 2022. október 31.

Újra itt a Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat, ahol a Wienerberger szakemberei keresik és díjazzák a legszebb Tondach termékekkel készült tetőket, projekteket. A pályázatra 2019. január 1. és 2022. október 31. között elkészült, a pályázó által „Tondach” kerámia tetőcserepekkel fedett és „Tondach” kiegészítőkkel, tuning elemekkel kivitelezett pályamunkákat várnak. Új építésű és felújított épületekkel egyaránt lehet nevezni, de kizárólag olyan épülettel, amely a korábbi években a Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázaton még nem szerepelt. A húzott cseréppel és a sajtolt cseréppel készült épületek két külön kategóriában indulhatnak. 

A pályázat benyújtási határideje: 2022. október 31.

A tetőfedő szakembereknek a pályázaton való részvétel ingyenes, a nyertesekre a szakmai elismerés mellett pénzjutalmak is várnak. Az összdíjazás 1,2 millió forint, amelyet több helyezett között oszt szét a zsűri.

Pályázati díjak – mindkét kategóriában:

1. helyezett – bruttó 300 000 Ft pénzjutalom
2. helyezett – bruttó 200 000 Ft pénzjutalom
3. helyezett – bruttó 100 000 Ft pénzjutalom
4-5. helyezett – oklevél

A Wienerberger különdíjakat is kioszthat „Társasház”, „Családi ház” és „Műemléki felújítás” kategóriákban. A különdíjak megítéléséről és a díjazásról a későbbiekben saját belátása szerint, önállóan dönt, és fenntartja annak lehetőségét is, hogy nem ítél meg különdíjat.

További információk és a tavalyi győztesek bemutatása ezen az oldalon érhetők el, a pályázatra itt lehet regisztrálni.

Forrás: Wienerberger zRt.