Új igazgató a Magyar Tégla és Tetőcserép Szövetségnél

Hírek

2023.09.20.

2023. szeptember 15-től Hartmann Ildikó vette át a MATÉSZ igazgatói feladatait.

Fontos változás történt a MATÉSZ életében, Ladányi Ágnes – korábbi igazgató – elbúcsúzott a szövetségtől. Ágnes 12 évet dolgozott a Magyar Tégla és Tetőcserép Szövetségnél, ahol elkötelezetten képviselte a magyar égetett kerámia iparág érdekeit. A szakmában betöltött kiemelkedő szerepéért az idén Építők Napja, Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült.
Nagyon köszönjük eddigi munkáját és az előtte álló új kihívásokhoz sok sikert kívánunk!
A feladatokat szeptember 15-től Hartmann Ildikó vette át tőle.

Hartmann Ildikó közgazdászként végzett közszolgáltatás és környezetgazdaságtan szakirányokon. Pályafutása során – többek között – az ágazati érdekképviselet, a stratégiaalkotás, továbbá a pénzügyi adminisztráció és a koordináció területén szerzett szakmai tapasztalatot. Részt vett EU-s, valamint hazai fejlesztési és működéstámogatási projektekben. Szakmai múltjának jelentős része a versenyszférához, a hírközlés-szabályozás területéhez kötődik, de betekintést nyert az energetika világába is. A civil szektorban két évet dolgozott, illetve jelenleg is önkénteskedik.

„Nagy megtiszteltetés, hogy a szövetség bizalmat szavazott nekem. Szeretném ennek a hagyományokra épülő, de folyamatosan megújuló iparágnak eredményesen segíteni a szakmai érdekképviseletét. Bízom a sikeres együttműködésben!”