Wienerberger Kivitelezői Lojalitás Program

Hírek

2021.06.11.

Egy új hűségprogramot indított el a napokban a Wienerberger Zrt., amelyben kivitelezők, kivitelezésben érdekelt társaságok vehetnek részt. Azok a vállalkozások, amelyek eddig is Porotherm téglákkal dolgoztak, már jól ismerik azokat a piaci előnyöket, amelyet a márka nyújthat számukra. Ezen felül most az együttműködésben résztvevők számára negyedévente ajándékokat is kínál a Wienerberger, sőt, év végén egy kisteherautót sorsolnak ki közöttük.

A tégla valóban előnyt biztosít
Magyarországot hosszú ideje „téglás” országként tartják számon, azaz a kerámia téglából készült otthonok megítélése és presztízse az egyik legmagasabb. Ma itthon a kerámia téglával szemben él a legnagyobb bizalom. Ennek eredményeként a legtöbb családi házas építtető téglából akar építkezni, ami biztos piacot nyújt azoknak a kivitelezőknek, akik ezzel az építőanyaggal dolgoznak. A Porotherm téglákkal ráadásul – modern falazóblokként – a falazási munka jelentősen lerövidül, akár kétszer gyorsabb is lehet. Így egy-egy projektre a korábbiaknál jóval kevesebb időt szükséges szánni. Mindez lehetővé teszi, hogy egy adott időszakra a kivitelezők a korábbiaknál több munkát vállaljanak el, aminek hatására tetemesen növelni tudják árbevételüket. Az ugyancsak erősíti az élénk megbízói keresletet, hogy a Porotherm az egyik legismertebb hazai téglamárka. Mindez pedig a megrendelők körében képes bizalmat ébreszteni a Wienerberger termékeket használó vállalkozásokkal kapcsolatban is.

Erős az ellátásbiztonság
Kivitelező vállalkozások számára nem mellékes szempont, hogy a házépítési folyamat során mennyi idő alatt érhetők el a szükséges termékek. Egy váratlan kényszerszünet akár a gazdaságos működést is veszélyeztetheti. Éppen ezért válhat igen hangsúlyossá, hogy a Porotherm termékeket egyedülálló módon 5 helyen is gyártják hazánkban, amelynek köszönhetően az egész országban biztosított az ellátás, így minimálisra csökken az építőanyag hiányából fakadó állásveszély.

Innováció: Porotherm X-therm tégla
A Wienerberger ráadásul az ágazat fejlesztési versenyének egyik legnagyobb és legstabilabb szereplője. A Porotherm-család legújabb tagja, az X-therm például teljes egészében a XXI. századi informatikai és kutatási verseny eredménye. A téglát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kutatóival együtt fejlesztették a Wienerberger szakemberei, amelynek köszönhetően a piac egyik leginnovatívabb termékével dolgozhatnak a csatlakozó kivitelezők.

Ajándékok sora érkezhet
A számos piaci előny mellett most akad még valami, ami miatt megéri Porotherm termékekkel dolgozni és csatlakozni a programhoz. Negyedévente, illetve év végén értékes ajándékokat kapnak a lojalitásprogram azon résztvevői, akik a leggyorsabban elérik a részvételi szabályzatban jelölt kritériumokat.  

Hogyan csatlakozhat?
A Wienerberger termékeivel dolgozó vállalkozásoknak csupán néhány apróságot kell megtenniük, hogy a hűségprogramhoz csatlakozzanak. A Porotherm téglák szállítólevének fotóját kell a Partnerprogram weboldalára feltölteni és megadni a telefonszámot. A részvételi feltételeket, valamint a programban részt vevő Porotherm termékek listáját az itt elérhető Részvételi Szabályzat tartalmazza. További részletek a programot meghirdető Wienerberger kivitelezoprogram.hu weboldalán olvashatók.

Forrás: Wienerberger Zrt.