Impresszum

A https://teglasszovetseg.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a Magyar Tégla és Tetőcserép Szövetség.

Felelős kiadó:Felegyi Mihály, elnök
Székhely/Cím:1065 Budapest, Révay köz 4.
Telefon:+36 30 6707025
E-mail:kapcsolat[kukac]teglasszovetseg.hu
Bejegyzés:Fővárosi Bíróság, 01-02-0007056
Adószám:18072055-2-42
Tárhelyszolgáltató:

Websupport Magyarország Kft. (1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.;
Tel.: +36 1 700 2323; e-mail: info@mhosting.hu, honlap: www.mhosting.hu)
Honlapot készítette:

hidon.hu

Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a https://teglasszovetseg.hu címen elérhető weboldal (továbbiakban: Honlap) fő- és aloldalaira, elfogadja az alábbi feltételeket:

• A Honlapon található tartalom a Magyar Tégla és Tetőcserép Szövetség szellemi tulajdona. A Honlapon található tartalmat a hazai szerzői jogi törvények védik, a Magyar Tégla és Tetőcserép Szövetség az azokkal kapcsolatos minden jogot fenntartja.
  • A Honlapról információt csak az alábbi esetekben és formában szabad másik weboldalra átvenni: a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalóját (leadet) a képi elemek nélkül, változatlan tartalommal és hiánytalanul kell átvenni a Honlapról, és a forrást megjelölve a Honlapon található cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket) kell elhelyezni a címben vagy a lead alá. Minden egyéb felhasználás csak a Magyar Tégla és Tetőcserép Szövetség előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.
  • A Magyar Tégla és Tetőcserép Szövetség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlapon található tartalom (ideértve annak egyes részeit is, pl. felhasznált szövegek, szakmai állásfoglalások és kiadványok, grafika, fotó, más audio-vizuális elemek, stb.) elektronikus tárolása, feldolgozása, illetve (akár átírt formában történő) közlése, sugárzása, továbbadása és értékesítése. A Honlap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a közzétett tartalom így többszörözött részének további felhasználására, adatbázisban történő tárolására, terjesztésére, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
  • A Honlap tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más, esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében álló weboldalakhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezekhez a kapcsolódó weboldalakhoz a Honlap csupán hozzáférést közvetít, de nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget azokért vagy az azokon elhelyezett információkért.
  • A Magyar Tégla és Tetőcserép Szövetség törekszik a pontos és hiteles információk közlésére, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.